Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe lajmëroi se lideri i LSDM-së, Zoran Zaev ka rezultuar negativ ndaj virusit korona. Ai së bashku me liderin e VMRO-DPMNE-së, i cili gjithashtu rezultoi negativ, qëndrojnë në izolim shtëpiak. Filipçe tha se nuk ka nevojë që ata të testohen përsëri dhe të qëndrojnë në izolim, për shkak se nuk kanë as simptoma. /BiMedia/

By I ZH

Leave a Reply