Nga Ministria e Shëndetësisë kanë lajmëruar se dy persona kanë ndërruat jetë. Bëhet fjalë për një 68 vjeçar  nga rrethina e Tetovës, që vuante edhe nga hipertensioni arterial. Viktima e dytë është70 vjeçar nga Kumanova që vuante nga hipertensioni dhe sëmundje të zemrës, por nga dikasteri i Shëndetësisë thonë se rezultatet e testimit të tij për COVID -19 ende priten.

Numri total i te infektuarve në vend është 430, ndërsa kanë ndërruar jetë 13 pacientë.

BiMedia

By I ZH

Leave a Reply