Katër pacientë me koronavirus kanë ndërruar jetë në Klinikën e Sëmundjeve Infektive në Shkup, një 52-vjeçar nga Kumanova, një pacient 65 vjeç nga Labunishta-Strugë, një grua 62-vjeçare nga fshati Çellopek i Tetovës dhe një grua 81-vjeçare nga Shtipi. Një pacient tjetër pozitiv në virusin korona në moshën 53 vjeçe, ka ndërruar jetë në shtëpinë e tij në në Kumanovë, njoftojnë nga Ministria e Shëndetësisë. Numri i viktimave nga Covid-19 në vendin tonë tashmë shkon në 26.

Në 24 orët e kaluara janë regjistruar edhe 29 raste të reja me koronavirusit. Sipas qyteteve; në Shkup 15, shtatë në Kumanovë, një në Prilep dhe nga tre në Strugë dhe Koçani.

Me rastet e fundit, numri i përgjithshëm i pacientëve të diagnostikuar me Covid-19 në vend arrin në 599, prej të cilëve 543 janë raste aktive.

Sipas vendbanimit, deri më tani raste me Covid-19 janë regjistruar në: Shkup – 254; Kumanovë – 128; Dibër – 49; Shtip – 20; Prilep – 34; Tetovë – 29; Strugë – 28; Veles – 10; Manastir – 6; Ohër – 3; Kavadarci – 2; Gostivar – 4; Gjevgjeli – 4; Strumicë – 2; Kriva Palankë – 3; Radovish – 4; Krushevë – 2 dhe Koçani – 17.

Në 24 orët e fundit janë testuar gjithsej 386 persona.

By I ZH

Leave a Reply