Presidenti i Amerikës, Donald Tramp kumtoi sot se SHBA-ja nuk do ta paguajë sigurimin e princit britanik Hari dhe bashkëshortes së tij Megan.

Sipas mediave amerikane, ata janë zhvendosur në Los-Anxhelos.

“Ata tash janë zhvendosur nga Kanadaja në SHBA, megjithatë, SHBA-ja nuk do ta paguajë sigurimin e tyre. Ata duhet të paguajnë”, shkroi Tramp në Tuiter.

Hari dhe Megan në janar publikuan se do t’i ndërpresin aktivitetet e tyre brenda familjes mbretërore britanike, në më mënyrë që të bëhen të pavarur financiarisht.

By I ZH

Leave a Reply