Koronavirusi ka shënuar në të gjithë botën 65 mijë viktima teksa numri i të infektuarve ka shkuar në  1 milionë e 216 mijë.

SHBA kryeson listën me mbi 300 mijë e ndjekur nga Spanja me 130 mijë të infektuar dhe Italia me 124 mijë. Por kjo e fundit kryeson listën e vendeve me më shumë viktima duke shënuar 15 mijë e 362 të tillë.

Pas tyre vjen Gjermania me 97 mijë të infektuar por me 1,476 viktima por në rang botëror pas Kinës dhe Spanjës është e treta për të shëruar me 23 mijë teksa Spanja mban kryesimin në Europë me 38 mijë.

foto galeri

By I ZH

Leave a Reply