Të qenit në bllokim nuk është argëtuese, familjet kanë nevojë për argëtim dhe këto lojëra ndihmojnë të kaloni monotoninë.

Ju ndoshta keni luajtur lojëra me letra dhe borde me fëmijët tuaj, deri në një farë mase, raporton “CNN”, transmeton lajmi.net.

eshtë një argëtim, aktivitet i përbashkët për të prishur një ditë të mbërthyer brenda shtëpisë gjatë motit të keq, ose për të kaluar 23 minutat torturuese midis porositjes së ushqimit në një restorant dhe mbërritjes së tij.

Dhe tani këto devijime mund të jenë një nga mjetet më të rëndësishme familjare në idenë tuaj për t’ju ndihmuar të kaloni orët gjatë mbylljes së koronavirusit.

By I ZH

Leave a Reply