Sot Shoqata Ekologjike – Kulturore – Humanitare “Për Kamjanin” – Kamjan ka bërë ndarjen e shportave me gjë sende ushqimore për familjet në nevojë.

Ndihma u ndan sëbashku me:

ОО Црвен крст Тетово / OK Kryqi i Kuq Tetovë

O.H. Kalliri i Mirësisë

Për Kamjanin

Nëpër fshatrat e Komunës së Bogovinës edhe atë:

• Pirok
•Bogovinë
•Sedllarcë e epërme
• Kamjan
• Jellovjan
• Pallçisht
• Novak
• Kallnik
• Novosellë

Gjithsej VETËM SOT janë ndarë ndihma për 45 familje në nevojë.

Shoqata Humanitare “Për Kamnjanin ” i faleminderon të gjithëve atyre që kontribuan, faleminderit Kryqit të Kuq dhe OH “Kalliri i Mirësisë”, sëbashku do t’ia dalim, të ndihmojmë njëri-tjetrin në këto momente vështirësie e izolimi nga COVID19.

KUJDES PO!
PANIK JO!

/BiMedia/

By B I

Leave a Reply