Gjatë 24 orëve të fundit prej gjithsej 404 testeve të realizuara, 68 kanë rezultuar pozitiv me Covid-19. Sipas qyteteve në Shkup janë regjistruar 15 raste , Kumanovë – 18, Prilep -14, Tetovë -2, Strugë – 10, Veles- 6, Manastiri -1, Gostivar -1 dhe Koçani -1. Numri i përgjithshëm i të infektuarve tashmë shkon në 828. Fatmirësisht gjatë 24 orëve të fundit nuk është regjistruar asnjë viktimë. Numri i rasteve që kanë përfunduar me fatalitet mbetet 34.

By I ZH

Leave a Reply