Një ndër aktoret më të famshme në botë Sharon Stone, ka përshëndetur vendimin e Shqipërisë për të ndihmuar Italinë me mjekë dhe infermjerë në këto ditë të vështira që po kalon për shkak të Covid 19.

Ylli i filmit “Basic Instinct”, përcjell një fotografi në instagram nga eksodi masiv, duke e shoqëruar me një dixhiturë.

By I ZH

Leave a Reply