Klubi i Rotaraktëve të Tetovës në këto ditë të Karantinës kan ardhur me një idea pak ma ndryshe, kan bërë një video sensibilizuese se si duhet të rijmë në shtëpi dhe ta shfrytzojmë kohën për hobit që i kemi pasion.
Për më shumë ndiqeni videon më poshtë.
/BiMedia/

/BiMedia/

By B I

Leave a Reply