Edi Rama ka shigjetuar opozitën duke postuar në Facebook një video të kreut të opozitës në Portugali, i cili i drejtohet qeverisë së vendit, duke i ofruar mbështetje dhe ndihmë.

Kryeministri Rama shkruan se kështu duhet të flasë opozita kur i shërben sinqerisht vendit dhe popullit.

‘Ja si flet opozita kur i shërben sinqerisht vendit dhe popullit, në këtë luftë që ka përfshirë mbarë botën në mbrojtje të jetës së njerëzve’, shkruan Rama.

By I ZH

Leave a Reply