Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut gjatë seancës së sotme pritet të vendos rreth ri-programimit të buxhetit. Debati i mbrëmshëm ka kaluar me shumë debate rreth shkurtimeve dhe rialokimeve të mundshme të buxhetit. Alsat mëson se qeveria synon të shkurtojë 6.5 miliardë denarë. Ato do të ri-destinohen në kuadër të masave ekonomike në ndihmë të biznesit lidhur me virusin korona.

Mbledhja e Qeverisë do të filloj në ora 11:30 minuta.

By I ZH

Leave a Reply