Një zëdhënës i Downing Street deklaroi se kryeministri Boris Johnson është mirë por akoma nuk është gati për t’iu kthyer punës.

Boris Johnson kaloi natën e tretë në spital. Kryeministri britanik ndodhet ende në terapi intenvise në spitalin, St Thomas Hospital në Londër por ai ka reaguar mirë ndaj medikamenteve që i janë bërë.

Boris Johnson është i vetëdijshëm dhe mund të komunikojë. Johnson është shtruar në spital më 5 prill, për shkak të simptomave të vazhdueshme të sëmundjes, ndërsa të hënën mbrëma është transferuar në kujdes intensiv.

By I ZH

Leave a Reply