Me vendim të Komisionit Rregullator të Energjetikës, çmimi i benzinës EUROSUPER BS-95 do të ulet për 1.00 denarë dhe do të kushtojë në 48.50 denarë / l.

Benzina EUROSUPER BS-98 do të lirohet për 1.50 denarë dhe do të kushtojë 50,50 den / l.

Çmimi për EURODIESEL do të rritet për 0.50 denarë për litër dhe do të kushtojë 45.00 denarë.

By I ZH

Leave a Reply