Prokuroria Themelore Publike në Shtip paraqiti sot një propozim për paraburgim për dy persona, banorë të Shtipit nga 23 dhe 26 vjeç, të cilët dyshohet se kanë kryer krimin e dhunës, njoftojnë Prokuroria Publike.

Në janar të vitit 2020, të dyshuarit, së bashku me provat e mbledhura nga Prokuroria, kryen një dhunë të rëndë ndaj viktimës duke shkuar në shtëpinë ku ajo qëndronte dhe duke e fyer atë dhe duke e grushtuar në fytyrë dhe kokë.

– Pastaj e tërhoqën zvarrë deri në hyrje të një ndërtese banimi ku vazhduan të bënin dhunë. Gjatë kryerjes së dhunës brutale, të dyshuarit regjistruan një celular, i cili vepronte ndaj viktimës dhe në publik ngjalli ndjenjën e pasigurisë, rrezikimit dhe frikës, tha prokuroria.

Për të siguruar mbarëvajtjen e procedurës penale, si dhe për shkak të ekzistencës së rrethanave që tregojnë se të dyshuarit do të përsërisin krimin, prokuroria dorëzoi një propozim për paraburgim për dy të dyshuarit. /BiMedia/

By I ZH

Leave a Reply