Numri i personave të infektuar me koronavirusin e ri në Gjermani është rritur për 4.155 brenda një dite dhe tani është 112.348 persona, njofton MIA.

Në këtë shtet, numri i të infektuarve në ditë është rreth 4.000.

Janë regjistruar 2.292 raste të vdekjes nga koronavirusi, përfshirë edhe 221 ditën e fundit.

Epiqendra e epidemisë së koronavirusit në Gjermani janë krahinat e Bavarisë, Rajnës Veriore – Vestfalisë dhe Baden-Virtemberg.

By B I

Leave a Reply