Robert Berisha ka dalë negativ në testin e fundit të kryer për koronavirusin dhe është kthyer në shtëpi.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë këngëtari në Instagram, ku ka qëndruar aktiv për periudhën 14 ditore të qëndrimit në karantinë.

Ai ka publikuar një status të Berat Buzhalës, ku tregon se tashmë ka shpëtuar nga virusi vdekjeprurës dhe ka lënë ambientet e konviktit ku ishte karantinuar, për t’u kthyer në shtëpi.

Që pas kthimit nga Shtetet e Bashkuara, Roberti bashkë me qindra persona të tjerë u izoluan në Qendrën e Studentit me urdhër të qeverisë së kosovës.

By I ZH

Leave a Reply