Çfarë kanë të përbashkët Kim Kardashian, Bill Gates dhe Jennifer Lopez? Përveç llogarisë bankare me shumë shifra janë të tre fëmijët e mesit.

Tani me të drejtë do të pyesni çfarë kanë të veçantë fëmijët e mesit në krahasim me të tjerët? Përveçse janë përgjithësisht më të pavarur se motrat/vëllezërit e tyre, janë më bashkëpunues dhe aventurierë. Gjithsesi, lista e veçantive të tyre s’mbaron me kaq, kështu që i mësoni tani dhe krenohuni më vonë!

  • Fëmijët e mesit zakonisht krijojnë lidhje me të forta me motrat/vëllezërit dhe miqtë sesa me prindërit e tyre.
  • Ata mësojnë duke vëzhguar të tjerët.

Ndërkohë që vëllai/motra e madhe ose më e vogël e kanë fokusin tek prindërit dhe vëmendja e tyre, fëmijët e mesit kanë tendencën t’i zbulojnë vet gjërat duke vëzhguar sjelljet e të tjerëve.

  • Fëmijët e lindur në mes janë gjithnjë ata që vendosin paqe pas zënkave!
  • Dinë si t’i lexojnë njerëzit dhe mësojnë shpejt çfarë i pëlqen ose jo dikujt.
  • Dinë si të përshtaten me lloje nga më të ndryshme personalitetesh falë aftësisë së tyre për të kuptuar dhe toleruar më shumë.
  • Partnerët perfektë për fëmijët e lindur në mes, janë fëmijët e mëdhenj të familjes!
  • 52% e presidentëve të Amerikës që nga 1787 kanë qenë fëmijë të mesit, kështu që ka shanse dhe për ju.
  • Ata mund të jenë shumë të suksesshëm sepse që të vegjël i është dashur ta rrëmbejnë vëmendjen e prindërve.

Burimi: Business Insider

By I ZH

Leave a Reply