“Ekziston një pjesë e qytetarëve që aktualisht nuk ka mbështetje. Duhet të jetë rreth 3 milionë. Ne po vlerësojmë gjendjen, dhe të gjithë këta njerëz që nuk kanë asnjë mbështetje tjetër të të ardhurave, do të sigurohen me të ardhura nga urgjenca”, deklaroi Ministrja e Punës dhe Politikave Sociale në Itali, Nunzia Catalfo.

”Kostot e këtij aksioni social shkojnë në është rreth 3 miliardë euro “, shtoi ministrja.

“Në dekretin e prillit, paketa për sigurimet shoqërore do të jetë rreth 15 miliardë euro”, shtoi ajo duke bërë të qartë se po bëjnë çmos për të mbrojtur të gjithë punëtorët dhe të gjitha kompanitë deri në kalimin e emergjencës.

By I ZH

Leave a Reply