Statistikat parashikojnë që do të ketë pothuajse 3 miliardë përdorues të smartphone brenda viti 2020. Jo vetëm që është ky fakt interesant nga pikëpamja tekno-përparimit, por edhe nga ana psikologjike e gjërave. Kjo për shkak se mënyra sesi ne trajtojmë, operojmë dhe lundrojmë telefonat inteligjentë mund të zbulojnë shumë tipare që nuk do t’i prisnit kurrë, transmeton OraNews.

Bright Side ka përgatitur një test interesant që do të zbulojë veten tuaj të vërtetë bazuar në mënyrën e mbajtjes së telefonit tuaj.

Shikoni foton dhe zgjidhni mënyrën si zakonisht mbani dhe përdorni smartphone tuaj. Më poshtë do të gjeni deshifrimin e zgjedhjes suaj.

1. Ju e mbani atë duke përdorur një dorë.

Nëse e përdorni telefonin vetëm me një dorë, ju jeni një person jashtëzakonisht i sigurt. Ju jeni ai që është i gatshëm t’i rrezikoni të gjitha, por me mençuri, gjë që ju ndihmon të arrini rezultate të dëshiruara.

Sidoqoftë, ju jeni krejt e kundërta në çështjet e marrëdhënieve. Ju preferoni të keni kohë të mjaftueshme për të kuptuar nëse keni nevojë për këtë person në jetën tuaj apo jo përpara se të merrni një vendim rreth fillimit të një marrëdhënieje. Për shkak të kësaj, njerëzit mund t’ju shohin si një person të izoluar dhe të rezervuar.

2. Ju përdorni një dorë për të mbështetur telefonin dhe gishtin e madh të dorës së dytë për të punuar me ekranin.

Kjo mënyrë për të mbajtur një telefon tregon mençurinë tuaj. Ju jeni me intuitë, i zgjuar, i mençur, i arsyeshëm dhe i kujdesshëm. Ju numëroni veprimet tuaja disa hapa përpara se të bëni atë. Ju prireni të arsyetoni për gjithçka ndodh në jetën tuaj, gjë që e bën shumë të vështirë t’ju mashtrojë.

Sidoqoftë, vështirë se mund të quhesh i mençur për çështjet e dashurisë. Ju jeni personi që merr vendime të shpejta dhe të parëndësishme që ndonjëherë mund të dëmtojnë marrëdhëniet në të cilat jeni. Për më tepër, bëheni jashtëzakonisht të gjykueshëm kur bëhet fjalë për dashurinë.

3. Ju i përdorni të dy duart për mbajtjen dhe përdorimin e telefonit.

Përdorimi i të dy duarve për trajtimin e telefonit tregon dashurinë tuaj për shpejtësinë. Ju jeni të shpejtë, efikas dhe të gatshëm për të marrë vendime menjëherë. Ju mund të përshtateni lehtësisht me mjedisin që ndryshon me shpejtësi dhe të veproni në mënyrë efektive në kushte të reja.

Kur bëhet fjalë për dashurinë, efikasiteti juaj nuk funksionon aq mirë. Në të vërtetë është krejt e kundërta,  ajo zhduket. Shpesh nuk arrini të afroheni me një person që ju pëlqen për shkak të besueshmërisë, e cila mund të frikësojë partnerin tuaj të mundshëm.

4. Ju përdorni një dorë për të mbështetur telefonin dhe gishtin tregues të dorës së dytë për të punuar me ekranin.

Kjo mënyrë për të mbajtur një telefon ka të bëjë me krijimtarinë. Ju keni një bollëk idesh të shkëlqyera që përpiqeni t’i zbatoni në jetë dhe i bëni ato mjaft mirë. Ju pëlqen të qëndroni vetëm për të mbledhur të gjitha mendimet tuaja dhe të krijoni një kryevepër tjetër që do të mahnisë botën. Të jetë një projekt i ri, një pikturë apo një libër, veprat tuaja zakonisht kanë sukses të madh.

Në marrëdhëniet romantike, krijimtaria juaj shndërrohet në drojë, gjë që shpesh ju pengon të zhvilloni një lidhje të reja. Sidoqoftë, pasi dikush t’ju njohë më mirë, ata patjetër do të mahniten me personalitetin tuaj./Oranews/

By I ZH

Leave a Reply