Numri i të shëruarve pas infektimit me koronavirusin e ri (COVID-19) në mbarë botwn ka shkuar në mbi 250 000.

Gjithsej 253.597 persona janë shëruar nga virusi në gjithë globin, sipas faqes së internetit “Worldometer”, e cila përpilon të dhënat në lidhje me pandeminë.

Numri më i madh i të shëruarve është regjistruar në Kinë, ku 76.964 njerëz e kanë mposhtur virusin.

Pas Kinës, shifrat më të larta të të shëruarve janë regjistruar në Spanjë (38.080), Gjermani (26.400), Itali (20.996), Iran (19.736), Francë (15.438) dhe SHBA (14.828).

By I ZH

Leave a Reply