Me një shifër prej 34 milion shikues për Pjesën 3, ‘Money Heist’ e njohur ndryshe si  ‘La Casa de Papel’ theu rekorde të të gjitha kohërave në Netflix.

Tani është koha të themi: A do të ketë te njëjtën rrugë dhe Episodi i 4? është e qartë se dyfishi i këtij numri do të jetë në pritje të këtij seriali duke marë parasysh se çdo person në çdo cep të botës ndodhet në izolim për shkak të Coronavirus. Por ndryshe nga çdo herë tjetër, shikueshmëria e lartë çon Netflix në rënie. Pra mbingarkesa e paparashikuar bën Netflix të përjetoj diçka të cilën nuk e ka provuar kurrë. Të gjithë fansat janë dëshmitarë të nje historie, kësaj të Netflix që nuk do ua merrte mendja kurrë se diçka e tille do të ndodhte.

Përfundimi i pjesës së tretë i la fansat në ankth, paqartësi dhe po aq në zhgënjim.  Fansat nga e gjithë bota janë në mëdyshje nëse profesori do të deshtojë dhe çdo ndodh me Nairobi dhe Lisboa? A do të munden të dalin të gjallë nga Banka e Sapnjës?

Të gjitha këto do të mësohen në këtë episod të katërt. E vetmja gjë që nga ngelet të themi është se Nerflix do të marë shikueshmërinë më të madhe në të gjithë historinë e saj falë një seriali spanjoll, transmeton Laps.al

By B I

Leave a Reply