Kina kaloi ditën e djeshme pa asnjë rast me të vdekur nga koronavirusi. Kjo nuk kishte ndodhur që prej janarit kur koronavirusi filloi përhapjen masive.

Nga ana tjetër sërish Kina nuk raporon asnjërast të brendshëm me koronavirusi dhe 32 rastet e reja ishin të importuara. Kina prej kohësh nuk regjistron më shumë se 81 mijë të prekur, nga të cilët 3 mijë e 331 tëvdekur dhe 77 mijëe 167.

Nga llogaritë del se Kina ka dhe rreth 1 mijë e 300 të prekur që janë në trajtim e sipër.

By I ZH

Leave a Reply