Kina raportoi 1 viktimë dhe 42 raste të reja të reja me Covid-19 gjatë 24 orëve të fundit, sipas Komisionit Kombëtar të Shëndetit të vendit.

Numir i të vdekurve ka shkuar në 3,336 ndërsa i të infektuarve 81,907.

Ky rast i përgjithshëm nuk pasqyron numrin e rasteve aktive, por numrin e përgjithshëm të personave të infektuar që nga fillimi i pandemisë, shkruan CNN.

Nga ato raste totale, 77,455 pacientë tani janë shëruar dhe janë larguar nga spitali.

Nga 42 raste të reja, 38 u importuan nga jashtë. Në një numër të veçantë, u raportuan 47 infeksione të reja asimptomatike, përfshirë 14 raste të importuara.

Tani ka 1,097 raste asimptomatike nën vëzhgimin mjekësor.

By I ZH

Leave a Reply