Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe gjatë konferencës për shtyp u bëri edhe një herë apel qytetarëve të qëndrojnë në shtëpi. Ai tha se duke duke parë numrin e rritur të infektimeve ditët e fundit dhe se jemi në fazën e dytë të virusit, nesër gjatë mbledhjes së qeverisë do të propozojë intensifikimin e masave për qytetarët. Ndër të tjera ai tha se piku i të infektuarve pritet të jetë nga fundi i muajit prill. Filipçe tha po ashtu se një nga problemet kryesore është se kemi shumë njerëz antisimtomatik që po shpërndajnë virusin, prandaj duhet të qëndrojmë në shtëpi dhe në distancë sociale.

By I ZH

Leave a Reply