Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe në profilin e tij në Facebook publikoi disa këshilla se si të ushqehet shëndeti mendor në këto situata krize.

“Karantina, izolimi dhe distanca sociale janë masa që kanë provuar të ngadalësojnë përhapjen e COVID-19 dhe të na ndihmojnë në mbrojtjen e shëndetit publik. Më poshtë janë disa këshilla se si mund të kujdesemi më mirë për veten dhe të tjerët në kushte të tilla jo standarde” ka shkruar Filipce.

By I ZH

Leave a Reply