Ministri i Shëndetësisë, Filipçe gjatë konferencës së sotme tha se për të frenuar koronavirusin OBSH-ja për momenti rekomandon vetëm masa shtrënguese për bllokimin e virusit dhe ne e kemi bërë një gjë të tillë. “I kemi marrë këto masa më herët. Prandaj kërkojmë edhe një herë mirëkuptimin e njerëzve se vetëm këto masa do të sjellin rezultatet e duhura. Nuk e kemi pasur të lehtë të vendosim këto masa, por kemi qenë të detyruar, tha Ministri Filipçe.

By I ZH

Leave a Reply