Ministri i Shëndetësisë, Venko Filpçe tha se testimet për virusin Kovid-19 në vend po kryhen në mënyrë masive dhe se nga fillimi i pandemisë deri më sot janë kryer plot 4 506 testime, nga këto 389 testime vetëm sot. Nga 389 testimet e kryera sot, 46 kanë rezultuar pozitive duke e çuar numrin e personave të infektuar në ven me 430 persona.

By I ZH

Leave a Reply