Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe ka lajmëruar në rrjetin e tij social facebook se janë hapur edhe tre numra të tjerë për mbështetje psikologjike, për gratë shtatëzane, nënat, personat që kanë probleme me dëgjimin, të folurin dhe zërin. Këto numra do shërbejnë edhe për mbështetje në gjuhën shqipe për trajtimin e virusit Covid 19. /BiMedia/

By I ZH

Leave a Reply