Ky është Dr. Giampiero Giron. Doktori 85-vjeçar italian në pension, pranoi kohët e fundit thirrjen e vendit të tij për t’u rikthyer në vijën e parë të frontit kundër Coronavirusit!Ju lumtë doktorëve dhe stafit medicinal që janë në vijën e parë!

By B I

Leave a Reply