Numri i personave të vdekur dhe të infektuar rishtazi me koronavirus po rritet me shpejtësi në Spanjë çdo ditë. Nëse tendenca vazhdon, Spanja mund të kapërcejë shpejt Italinë nga numri i të infektuarve. Në betejën kundër pandemisë së frikshme, qeveria spanjolle prezantoi një lëvizje plotësisht të ndaluar dy ditë më parë, duke prezantuar një shtetrrethim 24-orësh. Vetëm mjekët, policia dhe ushtria lejohen të lëvizin. Sipas njoftimeve të mediave, sistemi shëndetësor i Spanjës është në prag të kolapsit.Më shumë se 12,000 punonjës mjekësorë janë të infektuar me Covid-19 në Spanjë. /BiMedia/

By I ZH

Leave a Reply