Numri i rasteve të vdekjes nga Covid-19 në SHBA ka tejkaluar shifrën e 12.000, ndërsa 400.000 janë infektuar dhe më shumë se 20.000 janë shëruar.

Në Nju-Jork, dita më e tmerrshme që nga fillimi i pandemisë është regjistruar dje ku janë regjistruar 731 viktima dhe numri i përgjithshëm i viktimave u rrit në 5.489.

Numri i viktimave të hënën ishte 731, që paraqet rritje prej 599 rasteve prej ditës paraprake, deklaroi guvernatori i Nju-Jorkut, Endruj Kuomo, në konferencë për shtyp.

By I ZH

Leave a Reply