Sipas të dhënave të pak minutave më parë nga Mbrojtja Civile në Itali, sot numri i të prekurve ka rënë ndjeshëm, 3 651 gjatë 24 orëve të fundit, ndërsa dje kanë qenë 4 401. Numri i viktimave vazhdon të jetë i lartë por më i ulët se dje, sot janë regjistruar 889 viktima, ndërsa dje ishin 969. Të shëruarit sot janë trefishuar, 1 434 perona kanë lënë spitalet vetëm sot, ndërsa dje kanë qenë 589. Ndërsa numri totali i viktimave ka kaluar mbi 10 mijë nga fillimi i emergjencës, më i larti në botë, e ndjek pas Spanja dhe Kina.

By I ZH

Leave a Reply