Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, në 71 vjetorin e themelimit të NATO-së ka thënë se nga kjo aleancë ka përfituar bota.

Sipas Kurtit, SHBA-të i kanë dhuruar dy gjëra vitale Europës: ekonominë dhe sigurinë e NATO-së.

Shtetet e Bashkuara të Amerikës i dhuruan Europës dy gjëra vitale: Një ekonomi të  fuqishme dhe Planin e Marshallit dhe sigurinë e NATO-s. Në 71 vjetorin  e eksistencës së NATO përkujtojmë aleancën e mrekullueshme qe bota ka përfituar. Po punojmë fuqishëm çdo ditë që ta bëjmë Kosovën pjesëtaren e 31-të.

Image

By I ZH

Leave a Reply