1. Frutet e para Portokall,nuk e kishin ngjyrën portokalli
  2. Në Skotland ka 421 fjalë të ndryshme për fjalën Borë
  3. Fjala më e gjatë në gjuhën angleze ka 189,819 shkronja
  4. Xhepi I vogël në pantallona është krijuar për të mbajtur orë xhepi
  5. Shumica e personazheve të Disney, veshin doreza për ta mbajtur më të thjeshtë animacionin
  6. Flamuri amerikan është dizajnuar nga një nxënës I shkollës së mesme
  7. Lopët nuk kanë dhëmbë të sipërm
  8. Bananet rriten kokë teposhtë
  9. Ju keni vetëm dy pjesë të trupit të cilat nuk ndalen së rrituri – Hunda dhe veshët
  10. Mercedes shpiku një makinë që kontrollohej nga një levë. /BiMedia/

By I ZH

Leave a Reply